Pentru o viata sanatoasa aveti nevoie de cel putin 2 litri de fericire pe zi


Am observat in ultima vreme ca e prea multa monotonie in vietile noastre.Pur si simplu ne trezim, facem aceleasi lucruri (ne spalam pe fata si bagam in noi ceva, numai daca gasim ceva comestibil in frigider!) si apoi ne taraim picioarele pana la scoala sau servici.Phiu...ceva nou in asta?
NU!Cand ne intoarcem acasa ne varsam nervii pe prima persoana pe care o intalnim, mai halim ceva si ne plantam in fata TV-ului pentru urmatoarele ore, chiar daca trebuie sa vedem aceleasi tampenii de reclame in fiecare secunda sau sa suportam muzica "clasica" pe care o da la TV.
Oameni buni!Fiti si voi mai activi!Avem si noi nevoie de cel putin 2 litri de fericire.Se gaseste la sticla sau pahar si se vinde numai de pretenii autorizati.Incercati sa gustati si voi ;) .Este geniala!Are gust de curcubeu si culoare de zahar.Efecte secundare:ras si distractie.Daca apar manifestari neplacute ca excesul de ras sau supradoza de energie incercati un pahar mare de apa si apoi continuati tratamentul.Trebuie sa deveniti dependenti de fericire!Sa va treziti ca vreti tot mai multa!Pentru ca fericirea este singurul drog aprobat prin lege!
Acum o sa aud comentarii de genul:"te-ai insiprat din nume de la X" ...Stiti ceva?Am luat supradoza de fericire si ma doare in cot ! ^_^

3 comentarii:

Raaluk spunea...

So true :)

Deni spunea...

imi place !^:)^

Bianca spunea...

Îmi place cum scrii, foarte foarte frumos. Chiar avem nevoie de o schimbare..

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © Diary